Login
2.26.8.0  
Authenticatie


  1. Wachtwoord vergeten?
 

Welkom op het digitale loket voor het ziek- en hersteld melden van werknemers voor werkgevers die gebruik maken van de dienstverlening van arbo service architecten.
Arbo service architecten biedt begeleiding bij het verzuim- en reintegratietraject van zieke werknemers en wordt uitgevoerd door ArboNed en OHRA. De dienstverlening is afgestemd op de arbeidsomstandigheden en -verhoudingen in de architectenbranche. Arbo service architecten is een initiatief van Stichting Fonds Architectenbureaus (SFA), waarin de BNA, FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond en De Unie zijn vertegenwoordigd.

Belangrijke informatie


LET OP: ZIEK UIT DIENST
Werknemers met een openstaand verzuim die uitdienst zijn, worden NIET automatisch hersteld gemeld. U ziet de werknemer dan ook gewoon terug op het overzicht openstaand verzuim. Mogelijk leidt de uitdiensttreding wel tot een herstelmelding bij andere partijen.
TIP: Maak bewust een keuze of u een werknemer bij uitdiensttreding hersteld wilt melden. Meld de werknemer, indien van toepassing, hersteld. Hiermee houdt u uw registratie zuiver.

BURGERSERVICENUMMER (BSN)
Binnen het meldpunt is BSN een verplicht kenmerk. Het BSN wordt alleen aan die partijen doorgeven, die het voor hun dienstverlening nodig hebben.

OUDE VERZUIMMELDINGEN
Hoewel wij er zoveel mogelijk aan gedaan hebben om dit te voorkomen, treft u mogelijk oude verzuimmeldingen die u inmiddels afgemeld heeft bij uw verzekeraar en uw arbodienst. Enerzijds komt dit doordat herstelmeldingen wel bij uw verzekeraar en/of de arbodienst gemeld zijn, maar niet bij het meldpunt. Anderzijds zijn er werknemers met een lopend verzuim uit dienst gemeld, terwijl het meldpunt niet automatisch veronderstelt dat het verzuim beeindigd kan worden.
Wat nu te doen? Het meest zuivere is om de herstelmelding alsnog in te voeren. Omdat u geen mutaties in kunt voeren die meer dan 31 dagen terug in de tijd gaan, kunnen wij dat voor u doen. U kunt de hersteldata kenbaar maken in een e-mail aan service@verzuimdata.nl.